De uitslag

Maandag 17:00

Wachtend op de uitslag, wordt het schip ondertussen weer leeggehaald.

Nadat de wedstrijdcommissie samen gekomen is om zich te buigen over het goedkeuren en beoordelen van de punten, komen we allemaal samen in Tante Pietje. Een ander cafe dan vorig jaar. Maar het ligt even dichtbij de haven. Dus wij vinden het prima! Rode gezichten van de zon verzamelen zich voor bier en het uitwisselen van verhalen.

Om 18:00 komt de uitslag binnen. Door de storm en het handelen daar omheen moet er eerst administratie gedaan worden. Zo wordt bij ons het zachte bed weggestreept. Omdat we met het schuilen voor de storm  voor Harlingen gekozen hebben ipv de haven van Vlieland die dichterbij was. Dit leverde ons een tactisch voordeel op. Waarbij we, als we voor Vlieland gekozen hadden, waarschijnlijk het zachte bed niet meer hadden kunnen doen. Dus onze eindstand: 23 punten.

Om de beurt worden alle boten omgeroepen van laatste naar eerste. Op het laatst zijn wij en de DD5 nog over. En wat blijkt: beide 23 punten!!

En laat het nou zo zijn dat we er voor onszelf een wedstrijdje van gemaakt hebben om eerder binnen te komen dan de DD5. 4 minuten verschil!

Winst dus! Wat een heerlijke bonus op zo’n heerlijke wedstrijd. Commissie bedankt voor het organiseren. Collega zachte bedders bedankt weer voor de ervaring.

5 reacties op “De uitslag”

  1. Hi zachtebed team,

    Van harte gefeliciteerd met jullie overwinning ondanks de bijzondere omstandigheden. En de wedstrijd is pas afgelopen als je over de streep gaat. Goed gedaan.

    Groet, Albert

    Geliked door 1 persoon

  2. Super ! ! Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie! Wat een geweldige foto van het team!
    groetjes, Monique

    Geliked door 1 persoon

  3. Gefeliciteerd! Noorderhaaks kan van jullie bucketlist 🙂

    Hopelijk zijn er nog andere punten die daarop (komen te) staan, zodat jullie volgende jaar weer meedoen.

    Like

    1. We zijn er heel graag weer bij volgend jaar! Nico heeft onder andere Noorderhaaks EN Ameland tijdens één wedstrijd op zijn bucketlist gezet. Dus de bucketlist is zeker niet leeg 😉

      Like

Plaats een reactie

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag